Üdvözlünk autófelszerelés és kiegészítő webshopunkban!

16" DÍSZTÁRCSA AURA RING PRESTIGE EZÜST, 4db
16" DÍSZTÁRCSA AURA RING PRESTIGE EZÜST, 4db
8 760 Ft
5 960 Ft

16" DÍSZTÁRCSA AURA RING PRESTIGE EZÜST, 4db

Lenyűgöző megjelenés, szerszám nélküli felszerelés. Aura 16" ezüst dísztárcsa Alkalmazható minden gyártó hétköznapi 13 colos lemezkerekére. Könnyen szerszám nélkül felszerelhető. A célra fejlesztett ABS műanyag, rugalmas és ütésálló. Védi a felnit és a kerékcsavarokat a nedvességtől és a káros szennyeződésektől.

A megfelelő méret ellenőrzéséhez vess egy pillantást a gumiabroncs külső oldalára, keresd meg a képen látható karaktersort és közvetlenül az „R”-t követő kétjegyű szám adja meg a választ.

kerék méretének ellenőrzése, leolvasással

  • Anyaga: ABS
  • Színe: ezüst
  • Mérete: 16 colos
Márka
Jestic
Raktáron
32
Megtakarítás 2 800 Ft
5 960 Ft
8 760 Ft
Részletek

Teljes szett 4db dísztárcsával

Tulajdonságai:

Méret:
16 col
Anyag:
ABS
Szín:
ezüst

 

Extra külső jellemzői

Prestige:

kétrétegű fedőlakkal ezüst színű felületein

még inkább könnyűfém felnire hasonlítAz AURA RING kerékvédő burkolatok alkalmasak minden elterjedt acéllemez kerékhez. A széles 9 küllös kialakítás jól takar és védi a kerekeket a kopástól, miközben esztétikus, sportos megjelenést biztosít. Az esztétikai funkciók mellett az AURA RING dísztárcsák hatékonyan óvják az autó kerekeit, jelentősen korlátozva a kopást és eróziót okozó anyagok bejutását (homok, por stb.) a féktárcsákhoz és a betétekhez. A nagy felületen takaró dísztárcsák, mint a AURA RING megvédik a kerékcsavarokat a jég okozta deformálódástól, a szennyeződésektől és a koptató környezeti hatásoktól.
A műanyag kapcsok és a rögzítő acél távtartó gyűrű egyenletes nyomást biztosít a rögzítő rendszer összes pontján. Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető.
Anyaga: ABS
Szín: Ezüst
Méret: R16
Adatok
Méret:
16 col
Szín megnevezés:
Ezüst színű
Vonalkód:
5900672673586
Cikkszám:
JES16AURAR
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek