Üdvözlünk autófelszerelés és kiegészítő webshopunkban!

14" DÍSZTÁRCSA STRATOS EZÜST-FEKETE, 4db
14" DÍSZTÁRCSA STRATOS EZÜST-FEKETE, 4db
8 360 Ft
5 960 Ft

14" DÍSZTÁRCSA STRATOS EZÜST-FEKETE, 4db

Stratos 14" ezüst-fekete dísztárcsa kényelmesen szerszám nélkül felszerelhető a legtöbb közúti forgalomban ismertR13-asacélfelnire. ABS anyaga kedvező tulajdonságainak köszönhetően ütésálló és időjárástól függetlenül helytáll a hétköznapi használat során. Népszerű autófelszerelés nagy előnye a látványos külső csinosítás költséghatékonyan.

A megfelelő méret ellenőrzéséhez vess egy pillantást a gumiabroncs külső oldalára, keresd meg a képen látható karaktersort és közvetlenül az „R”-t követő kétjegyű szám adja meg a választ.

kerék méretének ellenőrzése, leolvasással

  • Anyaga: ABS
  • Színe: ezüst-fekete
  • Mérete: 14 colos
Márka
Versaco
Raktáron
29
Megtakarítás 2 400 Ft
5 960 Ft
8 360 Ft
Részletek

Teljes szett 4db dísztárcsával

Tulajdonságai:

Méret:
14 col
Anyag:
ABS
Szín:
ezüst és fekete


Versaco Stratos Ring ezüst-fekete dekoratív dísztárcsa könnyen felszerelhető, minden elterjedt 14 colos lemezfelnire alkalmas. Egyszerűen tisztítható és jól tűri az időjárás igénybevételeit. A tartós ABS alapanyaga rugalmas és kopásálló. Sűrű, széles küllőzésével jól takar és védi a kerekeket (kerék csavarokat) a jég okozta deformálódástól, a szennyeződésektől és a koptató környezeti hatásoktól. Univerzális műanyag fülei és a feszítő acélgyűrű egyenletes nyomást fejt ki a kerék belső peremén, így biztosít stabil tartást. Az abroncs szelep helye kialakított. A felszereléshez nincs szükség szerszámra vagy különösebb szakértelemre.
Dísztárcsa színe: ezüst és fekete
Dísztárcsa mérete: 14"
Adatok
Méret:
14 col
Másodlagos szín:
Szín megnevezés:
Ezüst és Fekete színű
Vonalkód:
4913146019910
Cikkszám:
VER7855
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek