Üdvözlünk autófelszerelés és kiegészítő webshopunkban!

13" DÍSZTÁRCSA STRATOS RC EZÜST, 4db
13" DÍSZTÁRCSA STRATOS RC EZÜST, 4db
7 960 Ft
5 560 Ft

13" DÍSZTÁRCSA STRATOS RC EZÜST, 4db

Stratos Ring 13" ezüst dísztárcsa kényelmesen szerszám nélkül felszerelhető a legtöbb közúti forgalomban ismertR13-asacélfelnire. ABS anyaga kedvező tulajdonságainak köszönhetően ütésálló és időjárástól függetlenül helytáll a hétköznapi használat során. Népszerű autófelszerelés nagy előnye a látványos külső csinosítás költséghatékonyan.

A megfelelő méret ellenőrzéséhez vess egy pillantást a gumiabroncs külső oldalára, keresd meg a képen látható karaktersort és közvetlenül az „R”-t követő kétjegyű szám adja meg a választ.

kerék méretének ellenőrzése, leolvasással

  • Anyaga: ABS
  • Színe: ezüst
  • Mérete: 13 colos
Márka
Versaco
Raktáron
30
Megtakarítás 2 400 Ft
5 560 Ft
7 960 Ft
Részletek

Teljes szett 4db dísztárcsával

Tulajdonságai:

Méret:
13 col
Anyag:
ABS
Szín:
ezüst

 

Extra külső jellemzői

Ring Chrome (RC)

Krómozott középső gyűrűvel

az elegancia stílusos hangsúlyozásáraVersaco Stratos Ring ezüst dekoratív dísztárcsa könnyen felszerelhető, minden elterjedt 13-as lemezfelnire alkalmas. A centrális króm gyűrű még inkább kiemeli a kerekeket és még vonzóbb megjelenés ad az autónak. Egyszerűen tisztítható és jól tűri az időjárás igénybevételeit. A tartós ABS alapanyaga rugalmas és kopásálló. Sűrű, széles küllőzésével jól takar és védi a kerekeket (kerék csavarokat) a jég okozta deformálódástól, a szennyeződésektől és a koptató környezeti hatásoktól. Univerzális műanyag fülei és a feszítő acélgyűrű egyenletes nyomást fejt ki a kerék belső peremén, így biztosít stabil tartást. Az abroncs szelep helye kialakított. A felszereléshez nincs szükség szerszámra vagy különösebb szakértelemre.
Dísztárcsa színe: ezüst
Dísztárcsa mérete: 13"
Adatok
Méret:
13 col
Szín megnevezés:
Ezüst színű
Vonalkód:
4913146018616
Cikkszám:
VER7961
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek