Szűrés

Euro szint
Típus
Hengerűrtartalom
700 cm³ - 5 000 cm³
Termékcsoport
Smart
Suzuki
Ár
18 790 Ft - 156 490 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Katalizátorok, katalizátorbetétek

Katalizátorok kedvező áron, benzin és dízel üzemű motorokhoz, fém és kerámia betétekkel. Vásárláskor kiemelten fontos a megfelelő méret és környezetvédelmi (EURO)norma alapján terméket választani.

A katalizátorok olyan alkatrészek, amelyek csökkentik a kipufogógázok káros anyagait az autó kipufogórendszerének részeként. A katalizátorok működéséhez szükség van egy katalitikus anyagra, amely elősegíti a gázok átalakulását. A leggyakoribb katalitikus anyagok a platina, a palládium és a rodium.

A katalizátorbetétek olyan alkatrészek, amelyek tartalmazzák a katalitikus anyagot és be vannak építve a katalizátorba. A katalizátorbetétek cseréje akkor szükséges, ha elhasználódtak, eltömődtek vagy megsérültek. A cserét megelőzően célszerű ellenőrizni az autó kézikönyvét vagy a gyártó utasításait a megfelelő típusú és méretű katalizátorbetét kiválasztásához.

KATDOA2150E3
Univerzális kerek dízel katalizátor, Ø50mm, 1600-2100 cm³, EURO3, Méretek: Csőátmérő: 50 mm, Hosszúság: 248 mm, Szélesség: 122 mm, Forma: Kerek
Euro szint :
EURO3
Típus :
Kerámia
Hengerűrtartalom :
1 600 – 2 100 cm³
Raktáron
66 390 Ft
 

A katalizátorok és katalizátorbetétek cseréjét általában egy szakember végzi el egy szervizben vagy egy műhelyben. A cserét követően pedig fontos tesztelni az autó emisszióját és üzemanyag-fogyasztását a hibák kiszűrése érdekében.