TOP termékek

Kipufogók és szerelvények

Kipufogó csövek, középső és hátsó dobok, rendszerek a legtöbb ismert személy- és tehergépkocsi típushoz. A szereléshez szükséges rögzítő csavarok, bilincsek, felfüggesztők, szál csövek, hajlított ívek, szűkítők és toldatok szintén raktárról, akár azonnal elérhetőek. Nézz körül a több mint 1000 kipufogó terméket számláló kategóriában.

A kipufogódobok olyan alkatrészek, amelyek csökkentik a kipufogógázok zaját és rezgését az autó kipufogórendszerének részeként. A kipufogódobok többféle típusa létezik, például kamrás, turbós vagy perforált. A kipufogódobok cseréje javítja az autó teljesítményét és csökkenti a környezetszennyezést.

A szerelvények olyan alkatrészek, amelyek összekötik a kipufogódobokat a kipufogócsővel és a motorral. A szerelvények lehetnek rugalmasak vagy merevek, illetve hegesztettek vagy csavarozottak. A szerelvények cseréje akkor szükséges, ha sérültek, elhasználódtak vagy nem illeszkednek megfelelően.

A kipufogódobok és szerelvények cseréjét általában egy szakember végzi el egy szervizben vagy egy műhelyben. A cserét megelőzően célszerű ellenőrizni az autó kézikönyvét vagy a gyártó utasításait a megfelelő típusú és méretű kipufogódobok és szerelvények kiválasztásához. A cserét követően pedig fontos tesztelni az autó hangját és emisszióját a hibák kiszűrése érdekében.