Házhozszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek

Aktuális

Milyen gyakran vezetsz?

Autósfelszerelés
2021.04.23 18:37
Milyen gyakran vezetsz?

A rutinosabbak már tudják mennyire fontos útközben a megfelelő komfort. Egy praktikus kormányvédő nem csak kényelmesebbé teheti a vezetést, de óvja a kormánykereket a szennyeződésektől.

Hosszabb távon, főleg nyári kánikulában tapasztalható milyen kényelmetlen a kormánykerékhez tapadni. Nyáron az izzadt tenyér a kormányon megcsúszhat. Télen a volán fagyos érintése okoz kellemetlen élményt. Az ilyen apró, de annál inkább bosszantó pillanatok elvonhatják az útra való összpontosítást, ami már kockázatot jelent. Az autógyárak rengeteg kormánykerék variánssal álltak már elő, amelyek jelentősen emelték is a komfortot. A prémium gyártók kormány remekművei minden földi jóval fel vannak szerelve, amiket legszívesebben védenénk minden szennyeződéstől. Valós veszélyt jelent a napsugárzás okozta kifakulás és deformálódás is. A kormányvédők legnagyobb előnye az egyszerű tisztítás, a kényelmes fogás és a kormánykerékhez viszonyított kedvező áruk. Széles méret, szín és típusválaszték áll rendelkezésre, így mindenki találhat a saját ízlésének megfelelő csúszásmentes kormányvédőt. A méltán népszerű autófelszerelés kényelmes, praktikus és költséghatékony megoldás.

Színek tekintetében mindenkinek van favoritja, ami közelebb áll a szívéhez. Érdemes azonban egy tényezőt figyelembe venni. A világosabb kormányvédők jobban ellenállnak a napsugárzásnak, így kevésbé forrósodnak fel a napon amikor nem találunk árnyékos parkolóhelyet.

Előállításuk többféle típusú magas minőségű anyagból vagy akár ezek variálásával is történhet. Jellemző a tartósság és a kopásállóság a felhasznált alapanyagokra. A puha tapintású, szép kidolgozású kormányvédők prémium (valódi bőr) vagy modern ECO alapanyagokból készülnek.

Különböző méretű kormányvédők léteznek, (ahogy tokok az okostelefonokra is) de a legtöbb típus igazodva az autógyárak kormány méreteihez 37-39 cm-es. Bár ezek univerzálisak (és a legstrapabíróbb anyagokból varrható is létezik), mégis minden autó típusnál más és más. 2000-es évek slágere a Suzuki Swift például kisebb kormánnyal lett szerelve. A megfelelő méret nagyon fontos, ezért érdemes megbizonyosodni a kormány átmérőjéről a beszerzés előtt. Erre akár mérőszalag is alkalmas lehet, de még véletlenül sem vezetés közben! ;)